Plaats
Type

Beschikbaar object

Stationsstraat 16C Huurprijs € 1.000,- maandhuur, excl. servicekosten

6221 BP, Maastricht (NL)

MODERN APPARTEMENT IN KARAKTERISTIEK PAND (geschikt voor 1 persoon) OP GOEDE LOCATIE

Dit HUURAPPARTEMENT, is gelegen op de TWEEDE VERDIEPING, in een pand gelegen in het mondain stadsdeel Wyck.

NS-station, en hoofd-busstation op slechts enkele tientallen meters afstand.

Parkeren vergunninghouder of betaald in o.a. de zijstraten. Ter plaatse beperkte mogelijkheden voor laden en lossen.

Indeling: centrale entree, gezamenlijk met de winkelruimte op de begane grond, en de overige (3) appartementen op de verdiepingen. Per woning een eigen brievenbus in de hall, alsmede een eigen meterkast met eigen aansluitingen gas, water en elektra.

2e Hall enkel via afsluitbare entreedeur, met trap naar verdiepingen, alsmede ter plaatse een fietsenberging (enkel voor niet gemotoriseerde rijwielen, scooters zijn niet toegestaan), toegang naar souterrain, alwaar per unit een eigen afsluitbare berging.

2e Verdieping: op bordes c.v.-ruimte (gascombi) met kleine bergmogelijkheid en (elektra) schakelkast, entree/hal, woonkamer met open keuken met inbouw-apparatuur. Badkamer met douche met douchewand, wastafel en zwevend toilet. In badkamer mogelijkheid voor huurder om wasmachine te plaatsen. Ruime slaapkamer.

Afwerking: vloeren hall, woonkamer/open keuken en slaapkamer: laminaat, badkamer geheel betegeld. Houtenkozijnen met dubbel glas.

De huurprijs wordt verhoogd met Euro 20,-- per maand m.b.t. schoonmaak/onderhoud en reparatie algemene ruimten, bellen/intercom paneel.

Energielabel A.

Brochure met (overige)informatie enkel op aanvraag per mail (info@gnmmmakelaardij.nl) verkrijgbaar evenals een huurinschrijfformulier.

NB:
Gegadigden kunnen zich alleen per email aanmelden op: info@gnmmakelaardij.nl

NB:
Responses, only to: info@gnmmakelaardij.nl

 

 

 

 

 

 

Stationsstraat 16C, 6221 BP Maastricht (NL)

Contact

Voornaam *
Achternaam *
Telefoon nummer
E-mail *

Ik heb het Privacy Reglement gelezen en ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens zoals beschreven in het Privacy Reglement.

Neem contact met mij op

* velden verplicht

Informatie opvragen

Wilt u graag op uw gemak meer te weten komen over dit object? Dan kunt u naast contact met ons opnemen ook de brochure van dit object opvragen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u in onze Cookie policy. OK