Plaats
Type

Beschikbaar object

Rijksweg 61 en 61A Koopprijs € ,- k.k.

6271 AC, Gulpen (NL)

Op goede locatie WINKEL/WOONPAND, te renoveren, op een perceel van 207m2.

Dit pand gelegen aan de verbindingsweg door Guopen naar resp. Maastricht, Heuvelland en Aken, heeft een ruim oppervlak en bestemmingsmogelijkheden.

Totaal VVO ca. 257m2 (geen NEN 2580 meting).

De commerciële ruimte is gelegen op begane grond en heeft opslag ruimte alsmede ruimten uitkomend op tuin aan achterzijde, totaal VVO ca. 123m2.

De (boven) woning heeft ruime entree op begane grond, en is gelegen op resp. 1e en 2e verdieping, met nog een zolderberging (bereikbaar via vaste trap) op 3e verdieping. Totaal gebruiksoppervlak ca. 123m2.

De bedrijfsruimte en woning zijn van eenvoudige aard. Verwarming d.m.v. gaskachels. Gescheiden elektrabemetering. Gas- en waterbemetering gezamenlijk.

Frontbreedte pand: ca. 6 meter.

Bouwjaar: 1935.

Isolatie: dakisolatie boven woonruimte, dubbel glas (geen geluid van de straat) aan voorzijde pand m.b.t. woonruimte overig dubbel glas grotendeels.

Gegadigden wordt geadviseerd via de mail de informatiebrochure op te vragen met overige gegevens en de verkoopvoorwaarden.

Verkoop is op basis van As is Where is.

Rijksweg 61 en 61A, 6271 AC Gulpen (NL)

Contact

Voornaam *
Achternaam *
Telefoon nummer
E-mail *

Ik heb het Privacy Reglement gelezen en ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens zoals beschreven in het Privacy Reglement.

Neem contact met mij op

* velden verplicht

Informatie opvragen

Wilt u graag op uw gemak meer te weten komen over dit object? Dan kunt u naast contact met ons opnemen ook de brochure van dit object opvragen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u in onze Cookie policy. OK