Plaats
Type

Beschikbaar object

Klimmenerweg 8 Op aanvraag k.k.

6336 AV, Hulsberg (NL)

HOTEL/RESTAURANT HOF VAN HULSBERG in voormalige carréboerderij, in het hart van Zuid-Limburg, gelegen aan ANWB Mergellandroute, op een perceel van ca. 2.578m2.

HOTEL RESTAURANT HOF VAN HULSBERG
Dit Drie-sterren Hotel (toekenning volgens Europese Hotelclassificatie) beschikt over 16 hotelkamers met badkamer, alsmede een 3-tal hotel/appartementen met eigen keukenvoorziening en badkamer. Tevens heeft het hotel over een royaal parkeerterrein, alsmede een afsluitbare ruimte voor de stalling van motoren. Tevens zijn er een 2-tal terrassen: op de binnenplaats, en aan voorzijde pand.

Het bar/restaurantgedeelte, tesamen met ontbijtruimte, welke eenvoudig bij restaurant te betrekken is, heeft een totaal VVO oppervlak van ca. 150m2. Er is een ruime keuken voorzien van apparatuur, koeling etc. met een oppervlak van ca. 45m2. De barkoeling is geïnstalleerd achter de bar in het keukengedeelte.

De onder het hotel deel aanwezige, ruime kelder, bestaat uit 2 compartimenten.

Verkocht wordt onder lopende bedrijfsvoering, hetgeen inhoudt dat de boekingen voor hotel en restaurant gewoon doorgaan en aan een nieuwe eigenaar overgedragen zullen worden. Tevens is de gehele inventaris ter overname.

De hotelkamers op de begane grond hebben toegang tot de buitenruimte in de carré. De overige hotelkamers zijn gelegen op de 1e verdieping, via een overdekt bordes.
Tevens zijn er thans 3 hotelappartementen, waarvan 1 op de begane grond, de overige 2 op de 2e verdieping (deze laatste thans  in gebruik bij de eigenaren). Op de 2e verdieping is een royale opslagruimte, alsmede een aparte ruimte t.b.v. kluswerkzaamheden voor het hotel.

Het gehele complex is voorzien van WIFI. Aansluiting op glasvezel is mogelijk, daar de betreffende glasvezelkabel bij het pand aanwezig is.

Gegadigden worden verzocht om voor verdere informatie, verkoopbrochure en het maken van een afspraak contact op te nemen met ons kantoor.

 

Klimmenerweg 8, 6336 AV Hulsberg (NL)

Contact

Voornaam *
Achternaam *
Telefoon nummer
E-mail *

Ik heb het Privacy Reglement gelezen en ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens zoals beschreven in het Privacy Reglement.

Neem contact met mij op

* velden verplicht

Informatie opvragen

Wilt u graag op uw gemak meer te weten komen over dit object? Dan kunt u naast contact met ons opnemen ook de brochure van dit object opvragen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u in onze Cookie policy. OK