Plaats
Type

Beschikbaar object

Avenue Ceramique Op aanvraag k.k.

6221 KX, Maastricht (NL)

TE KOOP/TE HUUR, representatieve commerciële ruimte(bouwjaar 1999), met zeer breed front/royale etalagefunctie, inclusief 3 parkeerplaatsen in garage van complex.

 

 

Deze ruimte heeft een totaal oppervlak van ca. 306m2, en is op pantry en toiletruimte vrijwel geheel vrij indeelbaar. Door brede front meerdere entreemogelijkheden.

Avenue Ceramique, de naam is ontleend aan de aardewerkfabriek Société Céramique, die hier voorheen gelegen was. In 1987 is de herontwikkeling van dit terrein begonnen, waarvoor de architect Jo Coenen het masterplan maakte. De laan heeft een breedte van 42 meter en sluit naadloos aan op de Wilhelminasingel. De gebouwen bestaan v.w.b. de verdiepingen uit luxe, tot zeer luxe appartementen, en op de begane grond is de invulling commercieel, hetgeen varieert van winkels in luxe artikelen, com,puter/electronica zaken en een bankfiliaal. Tevens worden een aantal grotere kantoorpanden gebruikt door o.a. Vodafone (hoofdkantoor Nederland), Bayer (Medical Care) en Rijkswaterstaat.

Tevens huisvest Centre Céramique, gelegen tussen Avenue Ceramique, Plein 1992, en de Maas o.a. de Bibliotheek.

Trein- en busstation op zeer korte afstand, alsmede diverse bushaltes in de nabijheid.

Koop- en huurprijs is via ons kantoor op te vragen.

 

 

 

Avenue Ceramique, 6221 KX Maastricht (NL)

Contact

Voornaam *
Achternaam *
Telefoon nummer
E-mail *

Ik heb het Privacy Reglement gelezen en ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens zoals beschreven in het Privacy Reglement.

Neem contact met mij op

* velden verplicht

Informatie opvragen

Wilt u graag op uw gemak meer te weten komen over dit object? Dan kunt u naast contact met ons opnemen ook de brochure van dit object opvragen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u in onze Cookie policy. OK