Plaats
Type

Beschikbaar object

Amerikalaan 55 op aanvraag

6199 AE, Beek (NL)

MODERN BEDRIJFSPAND waarvan te huur KANTOORETAGE (bovenverdieping) met 2 tal dakterrassen, alsmede mogelijkheid parkeren op eigen terrein (huurprijs Euro 300,-- per jaar per parkeerplaats, excl.btw) , danwel te koop.

Dit pand (2004) (te huur/te koop)  gelegen op korte afstand A2, alsmede Maastricht-Airport, is uitstekend gelegen en beschikt over een royaal voor- en achterterrein, met goede mogelijkheden voor parkeren.

Het pand in beschikt over een lift  (8 personen) t.b.v. bereikbaarheid kantoorverdieping, alsmede over een fraaie designafwerking, welke in alle facetten van het gebouw is doorgevoerd.

De bedrijfsruimte op de op de begane grond (ruimte) is thans verhuurd aan derden, doch kan/wordt leeg geleverd worden. Zowel huurder begane grond, als huurder kantoorverdieping heeft (basis 50/50) beschikking over hoofdentree.

(Ten behoeve van de  bedrijfsruimte is een aan de achterzijde tevens een segmentpoort, alsmede loopdeur)

Het pand heeft een tussenverdieping (ca. 79m2), alwaar ruimte voor opslag/archief, alsmede t.b.v. server e.d. De kantoorverdieping (in feite de 1e verdieping, doch meteen de bovenste verdieping, met zeer fraai uitzicht) is bereikbaar met een personenlift (max. 8 personen) en trap en heeft een oppervlak van ca. 322m2,  exclusief de aan weerszijden gelegen dakterrassen. 

De bedrijfsruimte op de begane grond heeft een VVO-oppervlak van ca. 310m2, totale oppervlak begane grond ca. 403m2.

Totale oppervlak VVO gebouw ca. 832m2.

Ingeval van verkoop is het gehele voorterrein voor parkeren beschikbaar, alsmede parkeervoorzieningen op het achterterrein. Bij verhuur worden afspraken gemaakt over de te huren parkeerplaatsen.

Huurprijs kantoorverdieping cum annexis Euro 3.750,-- per maand, excl.btw, plus voorschot servicekosten Euro 650,-- per maand, excl.btw.

Vraagprijs bij verkoop gehele pand: Euro 990.000,-- k.k.

 

Voor uitgebreide informatie kunt u de brochure  (te huur kantoor verdieping , danwel te koop gehele pand, met plattegronden aanvragen:  bij GNM Makelaardij, email: info@gnmmakelaardij.nl.

Bezichtigingen op afspraak vooraf.

 

 

 

 

 

Amerikalaan 55, 6199 AE Beek (NL)

Kenmerken

Aanvaarding

in overleg

Huurtermijn

in overleg

Bankgarantie

3 maanden huur plus BTW

Huurcontract

ROZ-model BW 7:230a

BTW-belaste verhuur

ja

Parkeren

op eigen terrein

Energielabel

B 1,13(El)

Exclusief energieverbruik en water

ja

Contact

Voornaam *
Achternaam *
Telefoon nummer
E-mail *

Ik heb het Privacy Reglement gelezen en ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens zoals beschreven in het Privacy Reglement.

Neem contact met mij op

* velden verplicht

Informatie opvragen

Wilt u graag op uw gemak meer te weten komen over dit object? Dan kunt u naast contact met ons opnemen ook de brochure van dit object opvragen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u in onze Cookie policy. OK